Bygg

Vi kontaktar gärna er

Vi kan mer än bara fuktsäkert bygge

Garantientreprenad AB är mer än bara specialiserade på fuktsäkert bygge och fuktsäkra lösningar, vi har också stor kunskap gällande nybyggnation, ombyggnation, utbyggnation och renoveringar.

Vad vill just du ha hjälp med inom renovering? Kök, källare, badrum eller hela huset?
Berätta för oss vad du behöver och framförallt, vad det får kosta.
Vi bygger sedan upp en plan inom din budget. Vi finns här för dig!

Vi ser alltid till att hålla en bra dialog och fortlöpande uppdateringar för att du som kund skall känna dig trygg och nöjd med slutresultatet. 

Har du frågor eller behöver våran hjälp? Kontakta oss!

Kontakta oss direkt! Borås: 033-292305 Göteborg: 031-293310

Renovera hus

Från allt inom riva och bygga om, till att göra en enkel renovering. Vad vill du ska renoveras på ditt hus? Vill du göra en totalrenovering eller endast något mindre, som kanske en ny altan?
Berätta för oss vad du behöver så hjälper vi dig. 

Renovera kök

I renovering av kök är det viktigt att det passar dig, dina behov och användningsmönster, samtidigt som det är din stil och smak.
Det finns mycket att tänka på när du ska renovera ditt kök, som t.ex. Hur mycket förvaring behöver du? Hur mycket plats behöver du? Vilken stil är du ute efter? Vill du byta ut köksskåp, bänkskivor, diskhon och kanske sätta in diskmaskin?
Utefter vad det får kosta, kan vi sedan lägga upp en plan så du får det bästa köket inom din budget.

Renovera källare

Renovera en källare är en av de större projekt med en hyfsat stor process. Allt från att ta bort de befintliga golvet, lägga nytt underlag, lägga in golvvärme vid efterfrågan, till att se till så betongen håller länge. Allt detta görs med olika material så din källare klarar sig från fukt, mögel och andra otrevligheter, så det är viktigt att allt görs noggrant.
Berätta eller fråga oss om dina behov så hjälper vi dig med det din källare behöver!

Att ha i åtanke när du planerar att renovera din källare, är att det är svårt att öka takhöjden fast man tar bort det befintliga golvet och fyllnadsmassan som ligger under. Anledningen är för golvet kan inte vara under väggarna utan måste vara på samma nivå.